Karton Köşebent

Karton Köşebent

17 Ağustos 2016 Çarşamba

İkitelli'de Karton Köşebentin Adresi

İkitelli Karton Köşebent ihtiyacı olan firmalar için yeni bir karton köşebent tedarikçisi var artık. Karton köşebent fiyatları hakkında bilgi sahibi değilseniz, karton köşebent üreticileri kimlerdir bilmiyorsanız karton köşebent ikitelli'de üretiliyor.



Bir çok sektörde kullanılan karton köşebent, ambalajlamanın vazgeçilmez öğelerinden bir tanesi. Ürünlerinizin depolanması ve sevk edilmesi esnasında dış etkenlerden korummak amacıyla ürünlerinizin kenar ve köşelerinde kullanılan karton köşebentler tamamen geri dönüşümlü olan kağıt malzemeden üretilmektedir. Çevre dostu olan diğer kağıt ürünleri gibi doğada yüzde yüz çözülebilen ve defalarca yenilenerek kullanılabilen çevreye zarar vermeyen bir ürün olması sebebiyle de gelecek nesil için yaşanılacak bir dünya bırakma hedefine de yardımcı olur. 

Günümüzde karton köşebent ürünü korumada önemli bir koruma olarak yerini almıştır. Karton köşebentkullanımındaki en önemli amaç ambalajlanan ürünün tüketiciye ulaşana dek bütün etkenlerden korunmasıdır. Şirket logolu olarak da üretilmektedir. Karton köşebentler düz ve yuvarlak köşeler için üretilmiştir. Dikey ve yatay köşelerin darbelere karşı korumak amacıyla kullanılır. Müşterilerin özel sipariş üzerine baskılı yada baskısız üretimi yapılmaktadır. Karton köşebent üreticileri istenilen ölçü ve kalınlıklarda üretim yapabilmektedirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İçerisinde link içeren yorumlar yayınlanmayacaktır.